Totumbehandling

Totum kropsterapi er en effektiv, dybdegående og forløsende massageform. Der bl.a. kombinerer akupressur, zoneterapi, meridianmassage, afspænding af muskler og åndedrætsteknik. Fokus i kropsterapien ligger i at løse årsagerne og ikke blot behandle symptomerne.

Totum Kropsterapi arbejder ud fra, at årsagen til smerten ikke nødvendigvis sidder samme sted som selve smerten. Ved kropsterapi frigøres fysiske og psykiske spændinger, og på den måde aktiveres kroppen til at helbrede sig selv. Kropsterapi kan både hjælpe folk med fysiske skavanker, spændinger og smerter og psykiske problematikker som f.eks. stress, angst og depression og også med låste følelser, som man måske slet ikke var klar over, at man havde…

Totumbehandling
Billede her er fra en varm sommerdag, hvor behandlingen var flyttet udenfor.

Behandling og anbefalinger

Alle fra nyfødte til gamle og døende kan modtage kropsterapi med stor effekt. Kroppen fortæller sin egen historie og den kan ikke lyve.

Så små spædbørn, der ikke kan fortælle hvor de har ondt eller hvorfor de er urolige, kan jeg oversætte kroppens sprog for og give behandling og Jer forældre ro og tryghed og gode råd til, hvordan I hjælper jeres barn bedst.

Anbefaling fra en glad mor:

Fik i januar 2019 den dejligste pige. Hun var gost i stand 4350g og 55 cm og har derfor været meget trykket og klemt i min lille krop.
Hun var de første måneder meget ked af det og låst i skulder/nakke. Har prøvet kiropraktor, fys og kraniosakral. Noget har hjulpet lidt men bare ikke nok. For 3 uger siden ville hun fortsat ikke ligge på maven, rejse hovedet, trille rundt og græd hvis hun blev lagt på maven.
Hos lægen ved 5 mdr undersøgelse nævnte jeg min bekymring om hun fortsat ikke ville rejse hoved osv. Svaret var hun bare var tyk og derfor ikke havde kræfter.
Ja, hun har nogle gode kinder og nogle gode lår- bestemt- men uanset hvor tyk man er burde man i min optik kunne holde sit hoved i en alder af 5 mdr.

Jeg fik Pernille Ranch til se på hende på besøg hos noget familie og fik en tid hos hende.Jeg havde faktisk ikke nogen for forventninger, da alt andet ikke har haft effekt.

Men hold nu op!! Allerede efter første behandling kunne Clara ligge på maven, selv trille fra mave til ryg, og ikke mindst fungerede hendes mave af sig selv(som har krævet en masse movicol). Efter en uge var hun til tjek og alt var fint- blot et par finjusteringer.

Clara har nu i tre uger haft en mave som fungere selv (til trods for hun er startet på grød) kan rejse hovedet, ligger upåklageligt på maven, bruger sine arme, ben osv som hun jo burde kunne.. jeg er helt blæst bagover af begejstring, og har fået en SÅ glad, mild og endnu mere livsglad baby. Hun stråler og har haft den vildeste effekt af behandlingen. Og blive løsnet op i hele kroppen og ikke kun et specifikt område. Totum kropsterapi har virkelig haft effekt.. ❤️

Jeg vil klart anbefale Pernille ved Ranch Terapi og rådgivning til at få løsnet op hos de kære små..🙏🏼

Tak Pernille 😘🙏🏼🙏🏼 kæmpe kæmpe anbefaling herfra..
Hun er super dygtig og ved hvad hun laver. Hun tager sig god tid og lytter til baby.
Hun tager også ud i mødregrupper eller lign. Jeg ville ønske jeg havde været hos hende tidligere.. 🙏🏼❤️

Traumer, der sidder i kroppen, kan blive forløst. Det kan være uheld, chok, angstanfald, fødsler, dødsfald, skam, overgreb, PTSD, – alt hvor kroppen har reageret med kamp, flugt eller frys – og ikke lykkedes med at komme videre efter truslen var drevet over…

Urolige nervesystemer kan beroliges og bringes i balance, så kroppens naturlige funktioner kan fungere igen.

Fysiske skavanker der ikke kan ses eller afhjælpes i det offentlige behandlingsregi kan få en anden behandlingstilgang her. Jeg har rigtig mange, der havde opgivet håbet, men som er kommet af med deres skavanker ved at få behandling andre steder på kroppen, end kun der hvor symptomet sad, samtidig med at få en forståelse for, hvordan krop og sind hænger sammen og påvirker hinanden og dermed mulighed for at ændre på at skavankerne opstår eller kommer igen.

Kan ikke komme med en fyldestgørende liste over, hvad kropsterapi kan tage af fysiske skavanker, så kontakt mig, hvis dit problem ikke er nævnt, men her eksempler på, hvad der kan arbejdes med: dårlig vejrtrækning, trykken for brystet, dårligt blodomløb, væske i kroppen, hælsporer, smerter generelt, fastlåste muskler, fastlåste knogler, migræne, fordøjelsesbesvær, underlivssmerter, frossen skulder, hovedpine, sovende fornemmelser, spændinger hvor som helst, lændesmerter, skulderproblemer, skævheder i kroppen – generel træthed, tunghed i kroppen … kom og vi ser på det 🙂 

Psykiske lidelser som viser sig somatisk – altså som kropslige reaktioner, kan gennem kropsterapi blive gjort synlige og bevidste for klienten og forløses både i krop og sind.

Tilbagemelding fra klient:

Kære Pernille❤️
Jeg vil bare sige dig tak! Jeg har i dag været ved tandlæge og jeg plejer at græde og ikke kunne trække vejret på de dage- både inden og undervejs.
 
I dag kunne jeg mærke uroen i kroppen, men for første gang kunne jeg trække vejret igennem det og bare flytte fokus til mit åndedræt fremfor min frygt. Wow det var en vild oplevelse😳 Så tak tak tak for at hjælpe mig til at finde mit fokus i svære situationer

Jeg glæder mig til at møde DIG på briksen.
❤️

Få en uforpligtende personlig samtale med mig.
Ring på tlf: 31762120 eller skriv din email her, så kontakter jeg dig / jer.

© Copyright 2020 – Ranch Terapi og Rådgivning – CVR: 30369769